Cetinje, 56.882m2

ID :
102
Lokacija:
Cetinje
Tip :
investicija
Površina zemljišta :
56882 m²

Imanje se nalazi na 5 km od Cetinja prema Lovćenu i ukupne je površine 56.882 m2.

Postoji put do svake parcele, koji je ujedno i glavni put prema Lovćenu, a takođe i struja je dovedena na samo imanje.

Od ukupne površine, 14.736 m2 čine livade dok 42.146 m2 je šuma. Livade se mogu grupisati ili pojedinačno kupovati, pravilnog su oblika i iskoristive za razne namjene.

Šuma je iskoristiva za ogrijev, a moguće je većinskim dijelom pretvoriti u livade i na taj način doći do organizacije prostora kako kupcu odgovara.

Imanje je sunčano, lijepog položaja, sa dobrom konekcijom kako sa prijestonicom Cetinje tako i sa Ski centrom i Nacionalnim parkom Lovćen koji je udaljen svega 7 km. Takođe, istim putem se može stići i do poznatog mjesta Njeguši. Put je u odličnom stanju, sa dvije kolovozne trake i isitim je moguće doći do srca primorja Kotora i samim tim i do ostalih gradova. Glavni grad je udaljen nepunih 40 km. Papiri su uredni, bez ikakvih tereta i ograničenja. Takođe, ne postoje barijere u izgradnji bilo kakvih objekata bilo koje namjene. Opština Cetinje u svom razvojnom programu, opredijelila je značajne podsticajne mjere za razvoj svih vidova biznisa, te bi samim tim ukoliko bi došlo do valorizacije imanja u tom pravcu budućem vlasniku bile obezbijeđene vrlo podsticajne mjere.

Iskoristivost imanja je moguća u raznim pravcima, kako za razvoj poljoprivrede, tako i izgradnju etno sela, vikend naselja, odmarališta, privatnog odmora, restoranskog i hotelijerskog biznisa, magacinskog prostora, farmerskog biznisa i sl. U neposrednoj blizini nalazi se restoran koji predstavlja izletište za mnoge građane Cetinja, turiste i ostale. Putni pravac je frekventan, u kontinuitetu se održava i proširuje i prohodan je tokom cijele godine. Sama priroda i okolina predstavljaju odličan ambijent za višednevni odmor, ljeta su prijatna dok zima predstavlja posebnu čaroliju.

 

Cijena je pristupačna i određuje se u skladu sa potrebama kupca.

 

email extrakupovina@hotmail.com

Pošaljite poruku
Vaše ime
Vaš e-mail
Vaš telefon
Poruka
Extra Nekretnine      V. Rolovića    85000 Bar, Crna Gora